Århus
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 25. oktober 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 25. oktober 2023

DR1

05:35  

Jordemoderen VIII (3:10)
Jordemoderen VIII (3:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Det er blevet forår 1964, og to nye nonner, søster Frances og søster Hilda, bliver sendt til Nonnatus House for at bo og arbejde.

05:40  

Jordemoderen VIII (2:10)
Jordemoderen VIII (2:10) Engelsk dramaserie fra 2018. (Call the Midwife) En ny abbedisse skal vælges. Søster Julienne synes at være det mest oplagte valg, men inderst inde vil hun helst blive i Nonnatus House.

06:30  

Historiske haver i Norden (4:6)
Historiske haver i Norden (4:6) Godset Pyhäniemi. På det finske gods Pyhäniemi kan man stadig se, hvordan mange penge og en stærk vilje for mere end 200 år siden har tilført Finland impulser fra europæisk havekultur. Men tidens tand har ikke sparet haven, og det er på høje tid at gøre noget, hvis stedet skal bevares for de kommende generationer. Sendt første gang 22.04.12

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Politikerne bør hjælpe kommuner med at vejlede, eller helt forbyde, byggeri i kystnære og lavtliggende områder, mener eksperter.

07:15  

Horisont: Ædelstensjægerne
Horisont: Ædelstensjægerne Danske Iver Rosenkrantz er godsejer og ædelstensjæger. Tag med ham til de øde og ufremkommelige egne i det nordlige Kenya for at følge hans jagt på sten som safirer og rubiner. Størstedelen af Afrikas ædelsten bliver fundet af lokale i helt små miner, hvor man arbejder alene eller i små grupper for at finde rigdommen. Spørgsmålet er, hvem der bliver rige på Afrikas undergrund.

07:40  

Explainer - hvem er Hamas?
Explainer - hvem er Hamas? Med en regn af raketter og et ufatteligt overraskelsesangreb har Hamas dræbt over 1.300 israelere og kidnappet flere end 100. EU og USA ser dem som en terrororganisation. Andre ser dem som en modstandsbevægelse mod Israel. Men hvem er Hamas?

07:50  

Aftenshowet
Aftenshowet En lang række organisationer står bag en opfordring og et brev, der i dag landede på fire ministres bord: indfør genbrugssystem på takeaway-emballage, lyder det i brevet. Susanne Nielsen - bedre kendt som Sussi - åbner nu op for, at det nærmest var en lettelse, da Leo døde. Et forbud mod avl af hunde med helbredsproblemer i Norge har sat gang i debatten herhjemme, og ifølge Bengt Holst bør lovgivningen kigges efter i sømmene. Anne Dorte Michelsen springer ud som radiovært. Aftenens værter er Mette Bluhme Rieck og Kristian Ring-Hansen Holt. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Anna Lin har det fint: Der er ingen der kender mig
Anna Lin har det fint: Der er ingen der kender mig Angsten for at blive misforstået har gjort, at Anna er superkontrolleret i forhold til at vise sine følelser og være sårbar overfor sine venner. Men den strategi gør hende ensom. Så hvordan viser man sin sårbarhed, når man aldrig har gjort det før? Anna laver lejrbål med tre andre unge, som hver især har erfaring med at vise sårbarhed overfor deres venner.

08:45  

Lossen - tilbage til naturen (2:2)
Lossen - tilbage til naturen (2:2) Britisk naturprogram 2019. (Snow Cats & Me) Det er to måneder siden, at naturfotografen Gordon Buchanan sidst var i Rusland. Rehabiliteringsprojektet har været i gang i et halvt år, og losserne er kommet langt. De er næsten alle flyttet til det indhegnede skovområde, hvor de skal udvikle deres færdigheder. Men uden en evne til at jage kan dyrene ikke sættes ud i naturen. Vil det lykkes, at få deres naturlige instinkter vakt til live igen?

DR2

06:15  

Deadline: Exit Ellemann
Deadline: Exit Ellemann Jakob Ellemann-Jensen har forladt formandsposten i Venstre og dansk politik. Hvor efterlader det partiet, som han løsrev fra blå blok, og hvilken betydning får hans exit for det omdiskuterede regeringssamarbejde, Ellemann investerede al sin politiske kapital i?

06:40  

Deadline: Nødhjælp til Gaza - for lidt og for sent?
Deadline: Nødhjælp til Gaza - for lidt og for sent? Det ser ud til, at vand, mad og medicin efter amerikansk pres er på vej ind i Gaza. Spørgsmålet er, om nødhjælpen er for lidt og for sent og om den snart to uger lange belejring af Gaza-striben, der huser over to millioner palæstinensere, er en krigsforbrydelse.

07:05  

Deadline: Israels urokkelige allierede
Deadline: Israels urokkelige allierede Efter eksplosionen på Al-Ahli hospitalet i Gaza kunne spændingen ikke være mere højspændt på dagen, hvor præsident Biden ankommer til Israel. Gennem historien har Israel altid kunne regne med støtte fra USA. Issa Mahmoud Jeppesen spørger, hvad det særlige forhold mellem de to lande bunder i.

07:30  

Deadline: Kommer der krig mellem Hizbollah og Israel?
Deadline: Kommer der krig mellem Hizbollah og Israel? I kølvandet på konflikten mellem Hamas og Israel stiger spændingerne på Israels nordlige grænse til Libanon. Kampe mellem det israelske militær og den libanesiske militante Hizbollah-bevægelse er på sit højeste siden Libanon-krigen i 2006. Nu frygter FN, at den ulmende konflikt på Israels nordlige grænse kan udvikle sig til en regulær krig mellem de to parter. Hvad er risikoen for at det sker? Og hvad vil det betyde for hele regionen, hvis Hizbollah bliver draget ind i konflikten? Astrid Berg interviewer seniorforsker ved DIIS, Helle Malmvig.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:25  

Sultne bjørne - julemagi
Sultne bjørne - julemagi

05:30  

Rosa fra Rouladegade (7)
Rosa fra Rouladegade (7) Rosa er altid klar til at bage. I dag får hun besøg af Ellen, der gerne vil overraske sin søde farmor med en ganske særlig kage. Forklædt som vinduespudsere sniger de sig hjem til farmors hus og kigger efter gode ting til kagen. Og de må selvfølgelig ikke blive opdaget, for så er det jo ikke en overraskelse.

06:00  

Ernest & Celestine (4)
Ernest & Celestine (4)

06:15  

Sarah og And (7)
Sarah og And (7)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Ryggen (4)
Bamselægen - Ryggen (4) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Isabel. Hendes bamse Berry er måske kommet til skade, da den er faldet ned fra et legehus. Bare det ikke er alt for alvorligt.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) På savværket ved siden af slottet vil den sure mand putte børnenes nattøj på Sankt Hans-hekse, som skal brændes. Medhjælperen Krejle holder vagt på sin motorcykel. Der skal lægges en snedig plan, hvis Motor Mille og Børnebanden skal få nattøjet tilbage.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:11  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:11  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:35  

Hey Duggee (31)
Hey Duggee (31)

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (39)
Vidundervovsen Vaffel (39)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (8)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (8) Bjørn, Nikoline og Jose fisker kassen med grundloven, og de må flygte med den gennem skoven. Men Ronni er lige i hælene på dem, og det bliver farligt. I fængslet vil Hanne danse med Kristian. Mon Kristian finder en udvej?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:45  

Bryllupsfotograferne (2:6)
Bryllupsfotograferne (2:6) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Bröllopsfotograferna) Rebecca Lundh fra Kiruna vil fotografere brudeparret på toppen af bjerget Kebnekaise.

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (159)
Antikkrejlerne med kendisser (159) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Arving ukendt II (5:6)
Arving ukendt II (5:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Hvem var Eliphas Matsweru? Er der ikke en eneste slægtning, der savner ham? Det diskrete avisbud dør uden at have afsløret noget som helst om sit gamle liv i Zimbabwe. Kattis Ahlström og Niklas Källner går på jagt efter eventuelle arvinger og finder stor dramatik i Eliphas tidligere liv.

10:15  

Arving ukendt II (4:6)
Arving ukendt II (4:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Helena Hurtig tager sin drøm om en evighedsmaskine med i graven. Kan Kattis Ahlström og Niklas Källner finde hendes arvinger og få fat i tegningerne til hendes evighedsmaskine? Jagten går fra Norrköping til svensk og finsk Lapland og afdækker en livshistorie, der er en spionroman værdig.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (17:25)
Antikkrejlerne XXV (17:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (16:25)
Antikkrejlerne XXV (16:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:07  

Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger
Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger En lille hval er ude og jage fisk. Den spiser mange fisk, men den kan også finde på at lege lidt med fiskene, før den spiser dem. Den lille hval ligner lidt en delfin og så hedder den det samme, som et andet dyr, som nogle børn har som kæledyr derhjemme. Kan du gætte hvad hvalen hedder?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge
Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge En lille nyfødt sælunge ligger inde på land. Den er slet ikke klar til at svømme ud i det kolde vand sammen med sin mor endnu. For dens pels er stadig hvid og blød. Men om få dage forlader moren sælungen, og så skal den klare sig selv.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6)
Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6) Isfugle ses kun ekstremt sjældent, men en af dem har forvildet sig ind under en trappe ved Ørestads Metro på Amager. Mathias finder den afkræftede fugl, der har slået sig meget og vil hjælpe den tilbage til naturen. Den er ikke i stand til at flyve, så Mathias passer den indtil han kan sætte den fri. Men ingen ved om den er blevet alt for skadet til at kunne overleve.

09:30  

MikroMakkerne - Edderkopper
MikroMakkerne - Edderkopper MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de spændende edderkopper, som gemmer sig i husets mørke kroge. De undersøger, hvordan en edderkop jager og oplever jagten på egen krop!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:41  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Forskellige dinosaurer havde forskellige slags tænder. Nogle var stumpe andre skarpe. Den mest skræmmende mund af dem alle tilhørte ikke en dinosaur. Men til et havkrybdyr. Som? Ja, for at finde ud af det og meget mere fakta, bliver du nødt til at se Dinolaboratoriet!

09:41  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (1) - Flodhesten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (1) - Flodhesten I dag skal Sebastian finde en af Afrikas værste dræbere - en flodhest. Et kæmpe dyr, som faktisk er et af de dyr, der hvert år dræber flest mennesker i Afrika.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at orangutangen er verdens klogeste dyr? Ta' med Lille Nørd op i trætoppene og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvor stærk orangutangen i virkeligheden er.

11:00  

Onkel Rejes Sørøvershow (11)
Onkel Rejes Sørøvershow (11) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Valdemar, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sværd, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Valdemar og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være dykker. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "10", hvor der serveres lækker hjemmelavet chokoladekage. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:50  

Vilde venner (2)
Vilde venner (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe et pindsvin med dårligt ben, redde en flok egernunger, der ikke kan finde deres mor og så er der en svane, der skal sættes fri.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Bindingsværk og forbudt kærlighed
Frank & Kastaniegaarden - Bindingsværk og forbudt kærlighed Frank går i gang med at lave en tilbygning af bindingsværk, som skal rumme savværket, og den skal selvfølgelig laves af træspærrene fra den gamle stald. Jordbærrene og de mange rækker af kål skal dækkes af for at beskytte mod solsorte og larver. Kastaniegaardens enlige andrik får endelig selskab af en moskusand, og med hjælp fra Theresa kan Frank endelig gøre den sidste cypreslåge færdig og lukke fårene ud på engen.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Cypres og Gæslinger
Frank & Kastaniegaarden - Cypres og Gæslinger Efter forårets gåsemord er der nu endelig gæs tilbage på Kastaniegaarden. Syv gæslinger er blevet ruget ud og bor under en varmelampe indenfor i huset, og Frank glæder sig, til at gæssene kan komme på græs, så han kan få sin nattesøvn tilbage. Og så arbejder han videre på at flække cypresser til hegn og havelåger.

12:45  

Nak & Æd - en sæl på Svalbard (8:10)
Nak & Æd - en sæl på Svalbard (8:10) Sæson 6 (2015). Jørgen og Nikolaj fortsætter eventyret i det kolde nord, hvor Svalbard har taget de to venners hjerter med storm. Denne gang er det en fed sæl, som de vil have ram på. Men sæljagt foregår bl.a. fra en vippende båd. Så endnu engang gælder det for Jørgen og Nikolaj om at sidde helt stille. Lykkes dette ikke, skal der krabbe i gryden. Sendt første gang 10.04.2016

12:45  

Nak & Æd - et rensdyr på Svalbard (7:10)
Nak & Æd - et rensdyr på Svalbard (7:10) Sæson 6 (2015). Jørgen og Nikolaj er taget til Svalbard i Norge. Her er de på jagt efter det usædvanlige Svalbard-rensdyr, der ikke er meget større end en stor hund. Men naturen på Svalbard er barsk, og der er lyst døgnet rundt. Så Jørgens største bekymring går derfor på, om det overhovedet vil lykkes de to kammesjukker at få sovet. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 03.04.2016

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (12:15)
Rick Steins elskede Cornwall (12:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Denne gang er Rick på den smukke Roseland-halvø. Han begynder sin rejse på et sted, der menes at være besøgt af Jesus. I den maleriske by St. Mawes oplever han et af Cornwalls mest luksuriøse hoteller - og viser, hvordan man tilbereder en bøf ordentligt og laver en perfekt bearnaisesauce.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (11:15)
Rick Steins elskede Cornwall (11:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall har et blomstrende kulturliv. Rick besøger Storbritanniens mest indflydelsesrige kunstnerkoloni i kystbyen Saint Ives. På den sydligste del af Lizard-halvøen fisker han efter rød multe - og opdager, at Cornwall har et ret usædvanligt dyr på sit våbenskjold.

14:00  

Hammerslag 2015 (17)
Hammerslag 2015 (17) Hammerslag er taget til den smukke solskinsø, Bornholm, hvor mæglerne skal gætte prisen på et byhus i det charmerende og attraktive Rønne. Vores næste stop er i den nordlige del af Rønne. Huset ligger nær skov og strand men lige ved en trafikeret vej - hvordan mon det påvirker prisen? Aftenen slutter i Østerlars. Mæglerne skal gætte prisen på et hus med en ferieboligafdeling og masser af natur og fuglesang. Ren idyl. Du kan også gætte med. Spil med på computer, smartphone eller tablet. Gå ind på dr.dk/hammerslag, eller hent vores app til din telefon eller tablet. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender Du Typen? 2018
Kender Du Typen? 2018 "Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, som ikke går på kompromis med æstetikken - hverken når han vælger kunst til væggene eller supermarked til dagligvareindkøb. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal forsøge at regne ud, hvem der altid går efter "det bedste", og som ivrigt tygger sig igennem Kierkegaards samlede værker i bogreolen. Vært: Mads Steffensen

14:50  

Kender Du Typen? 2018
Kender Du Typen? 2018 Hvem er det, som har en dobbeltseng, der kun er 120 centimeter bred, og som bliver liggende under dynen, indtil hendes mand har serveret juice og kaffe? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når "Kender Du Typen?" besøger Køge. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:15  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

12:30  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

12:53  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) Det er nytårsaften, og så skal der fyres krudt af. Dilleren bliver lidt for ivrig med nytårskrudtet, og John lærer, hvorfor man aldrig skal gå tilbage til en fuser.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den første kvartfinale skal de stenhårde oldtidsdrenge fra The Flintestens kæmpe imod de ligeså fortidsfascinerede vildmænd fra The Happy Vikings. De gi'r den gas, når turen går ned ad Striben, tilbage til fortiden på Specialbanen i Den Gamle By og rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen. www.dr.dk/noerd

13:25  

Op og Hop II (4)
Op og Hop II (4) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Sebastian, der laver safarigymnastik.

13:35  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8) Et enkelt æg er kommet totalt på afveje på vej til æggelederen. Sprinter og Leo opdager, at der er noget mærkeligt ved ægget - men det vil Basker ikke høre tale om! Det viser sig hurtigt, at ægget er en mere eksplosiv overraskelse... fra Bum?! Men hvordan overholder man byens regler og gør en forvirret Basker glad, uden at eksplodere det hele?

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) DiktaThor har udviklet den ondeste plan hidtil: En maskine, der afspiller en rigtig ørehænger, som gør, at ingen kan koncentrere sig. Kun Senior, som er for gammel til at høre særlig meget, kan klare sig igennem sangen. Men hvordan får man Senior til at hjælpe, når han misforstår alting?

14:00  

Oda Omvendt II (2)
Oda Omvendt II (2) Oda Omvendt er bekymret over, at Balder har fundet sit sorte tøj frem igen. I børnehaven har Stine og de andre børn det sjovt med at lege med ler, men Amalie fra Allerhøjeste sted har pålagt Balder alle opgaver i børnehaven, og hun truer med at lukke børnehaven, hvis børnene ikke lærer at have travlt. Derfor herser både Balder og Stines fædre med hende og vil ikke lade hende lege færdigt. Men Stine henter hjælp hos Oda Omvendt, og med Odas tidszapper får Stines fædre et ordentlig skud børnetid, så alle bliver glade. Men så får Balder en lumsk idé.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (5)
Onkel Rejes fede sommerferie (5) Da Onkel Bum opdager, at kolonihaven er under belejring, må Onkel Reje finde den gode gamle æggeskyder frem fra skuret. Men fjenden er ikke helt, hvad de har regnet med og inden dagen er omme, skal Onkel Reje ind at være gæst i et TV-program - et besøg der udvikler sig noget overraskende.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.

14:45  

Kika og Bob (24)
Kika og Bob (24) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:30  

Fader Brown III (12:15)
Fader Brown III (12:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Barpigen Sylvia Swann bliver stukket ihjel nær en stencirkel i en landsby, hvor flere indbyggere er ramt af polio. Sylvias veninde, Ginnie Godden, der sidst så hende i live, bliver arresteret for mordet. Men Fader Brown tror, at morderen er en anden med mørke hensigter, og at endnu en ofring er nært forestående. Kan han finde morderen inden næste solhverv?

15:35  

Fader Brown III (10:15)
Fader Brown III (10:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Et lille og dyrt maleri udlånt af Vatikanet skal udstilles på Belvedere Museum. Kuratoren Binkie Cadwallader er beæret over at blive interviewet af den glamourøse journalist Rebecca Himmelbaum. Men pludseligt bliver maleriet stjålet. Fader Brown er helt sikker på, at det er hans nemesis Hercule Flambeau, som står bag tyveriet. Men har Rebecca Himmelbaum en skjult agenda?

16:20  

Fader Brown III (13:15)
Fader Brown III (13:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown og Mrs. McCarthy er i banken, da den bliver udsat for et røveri. Da bankboksen bliver åbnet, finder de liget af Billy Flanders, som er bankdirektøren Samuel Harrogates svigersøn. En note på liget peger mod Harrogate, som bliver arresteret. Men Fader Brown mener, at der ligger andet bag både bankrøveriet og mordet.

16:20  

Fader Brown III (11:15)
Fader Brown III (11:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Jacob Francis' far begik selvmord for et år siden, men Jacob er overbevist om, at hans onkel slog ham ihjel. I et forsøg på at bevise det, har Jacob bygget en tidsmaskine, så han kan rejse tilbage i tiden. Men da Jacob også dør, må Fader Brown tage en tur i tidsmaskine for at opklare årsagen til begge dødsfald.

17:05  

Jordemoderen VIII (5:10)
Jordemoderen VIII (5:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) En mæslingeepidemi spreder sig i Østlondon, og dr. Turner beslutter at gøre bydelens mødre klogere på sygdommen. Samtidig forsøger han at hjælpe en mor, der har mistet et barn og nu er stærkt bekymret for sit andet barns helbred.

17:05  

Jordemoderen VIII (4:10)
Jordemoderen VIII (4:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lucille er dybt bekymret over en ældre patients levevilkår. Kvinden er en samler, der bor alene omgivet af tårne af affald, bøger og dåsemad - og hun nægter at flytte på plejehjem.

DR2

17:25  

USA's vilde madkampe (3:16) Kend din cola
USA's vilde madkampe (3:16) Kend din cola Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) New York i 1970'erne. Vietnam-krigen raser, inflation er høj, og oliekrisen kradser. Én ting er stabil i en usikker verden: Coca-Cola. Siden begyndelsen i 1886 er virksomheden blevet en global supermagt. Men så lancerer Pepsi en blindsmagning blandt almindelige forbrugere og bruger den i deres reklamer. Coca-Cola er truet. Få år senere får begge firmaer nye ledere, og rivaliseringen når nye højder - bl.a. med Michael Jackson i centrum.

17:30  

Volvorøveren: Smuglerfamilien
Volvorøveren: Smuglerfamilien Historiebloggeren Regitze opdager tilfældigt en stor hemmelighed i sin familie: Den berygtede Volvorøver kommer ofte i hendes mormors barndomshjem, fordi han er nær ven med Regitzes oldefar. Den intetanende familie må se måbende på, da begge mænd pludselig bliver arresteret - den ene for cigaretsmugling og den anden for adskillige bankrøverier. Hvad har Volvorøveren og oldefaren haft gang i? Og hvorfor har ingen i familien nogensinde talt om det?

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Skattejagten
Karlas Fantalastiske Klasse - Skattejagten Karla finder et mystisk skattekort på sit bord og jagter sammen med sine klassekammerater en helt uvurderlig skat.

16:35  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder en kyllinge-tulipan + Vovserne stopper en ekstrem haj.

17:00  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (2)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (2) Bjørn, Nikoline og Jose beslutter sig for at stjæle Grundloven på Rigsarkivet, før skurkene får fat i den. Men skurkene har en plan for deres kup, så børnene har travlt. Imens forsøger Kristian at finde en vej ud af fængslet.

17:25  

Mission Valhalla (11)
Mission Valhalla (11) Sifs gyldne hår er blevet klippet af - Igen! Sif - Thors kone - er ulykkelig, for det er ikke første gang, hun har fået klippet håret af. Det er ikke så godt, for sidste gang holdt det hårdt med at finde en holdbar løsning på problemet. Sammen med den modige, jordiske heltinde Carmen drager Thor ud for at skaffe håret tilbage, inden Sif brænder helt af. For Valhalla!

17:45  

Babylons stol (11)
Babylons stol (11) Imens Karl Otto forsøger at besejre "Den skrøbelige trappe" er Eske efterhånden ved at være godt træt af sin fætter, og han slår sig derfor lidt overraskende sammen med Falke.

17:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John handler ind med oldemor, men det er ikke en god ide at slippe dilleren løs i supermarkedet. Varerne flyver vildt omkring, og pludselig er der vand overalt, og en haj er sluppet løs.

17:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John skal passe Oldemors hund Buller, men det går galt, og John må kæmpe mod drabelige hajer for at få Buller hjem igen.

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Frank & Kastaniegaarden - Møllestok og havre høst
Frank & Kastaniegaarden - Møllestok og havre høst Tagrørshøsteren kommer frem for at høste byg og havre og Frank er spændt på resultatet. Møllestokken skal have en beskyttende skal og så giver tærskeværket problemer - ærterne bliver banket i stykker.

20:30  

Gintberg på kanten af generationskløften (5:6) - Nykøbing Falster
Gintberg på kanten af generationskløften (5:6) - Nykøbing Falster Jan Gintberg er taget til Nykøbing Falster eller "Revykøbing", hvor han løber i pendul mellem Danmarks yngste præst og den lokale buddhistiske menighed i jagten på ro. Han besøger også et nedlagt mejeri, som er bygget om til et postapokalyptisk rollespil, hvor han crasher et rumskib. Og så bliver der ellers shoppet efter "drip", når Jan forvilder sig med på "grøn skoles" genbrugscrawl.

DR2

18:00  

Sladderhistorie - Mystiske dødsfald
Sladderhistorie - Mystiske dødsfald Hvad har Sidney Lee og Kong Frederik 8. tilfælles? Lever Eik Skaløe som guru i Indien? Og var det tågen, der slog Preben Uglebjerg ihjel? Når døden kommer pludseligt, leder vi ofte efter andre forklaringer, end dem virkeligheden kan tilbyde.

18:35  

Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - Kolstad (m), direkte
Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - Kolstad (m), direkte Aalborg har brug for at komme tilbage på sporet i Champions League efter tre kampe i træk uden sejr. Og mod de storsatsende nordmænd fra Kolstad er der ikke bare vigtige point på spil. Der venter også en yderst interessant duel mellem to af håndboldens største stjerner - Mikkel Hansen og Sander Sagosen. Kommentatorer: Frederik Lindved og Lars Krogh Jeppesen.

18:35  

Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - Kolstad (m), direkte
Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - Kolstad (m), direkte

19:20  

Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - Kolstad (m), direkte
Champions League håndbold: Aalborg Håndbold - Kolstad (m), direkte

20:21  

Explainer - Hvad sker der, når du klager over politiets opførsel?
Explainer - Hvad sker der, når du klager over politiets opførsel? Det sker jævnligt, at anholdelser eller videoer af betjentes opførsel går viralt, og hvert år klager flere og flere danskere over politiets opførsel. Klagerne går over alt fra upassende sprogbrug til klager over unødig brug af magt. Alligevel er det stadig få af klagerne, hvor Den Uafhængige Politiklagemyndighed rejser kritik af betjentes opførsel.

20:30  

Et sted, to verdener (6:6) Fortet, 1962
Et sted, to verdener (6:6) Fortet, 1962 Vi befinder os på et af de mest spektakulære steder i Danmark. Stevns Klint på Sydsjælland. En del af verdensarven. Her ligger nemlig Stevnsfort, i dag koldkrigsmuseum, men i årtier et centralt militært sted; en vigtig brik i Danmarks og Natos forsvar. 18 meter under jorden arbejder menige soldater og deres overordnede. Nogle af dem overnatter her også i flere uger. Her hersker et ældgammelt hierarki, hvor det er forbudt at sætte spørgsmålstegn ved ordrerne eller de ekstreme forhold. Man spiser og opholder sig i hver sine rum alt efter rang. Det er ét sted, men to verdener. Liv Thomsen fortæller om det ulige Danmark, der hersker langt op i det tyvende århundrede.

TVR

18:00  

F for Får IV (17)
F for Får IV (17)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Cirkusdirektøren har brug for en masse strøm til sin nyeste attraktion: et "Nordlys-lysshow" i dagslys. Hun fanger en elg til at hjælpe sig. Petronix-redderne forsøger at redde dyret, men opdager, at Cirkusdirektørens udstyr kan opsuge al energi i nærheden!

18:30  

Svampebob Firkant VIII - jul
Svampebob Firkant VIII - jul

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Aftenens lektion står på spøgelsesjagt. Børnene møder morfars skrækindjagende husspøgelse, Rebecca. Men hvordan kan et spøgelse dog leve sammen med en monsterjæger?

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Min ødelagte hjerne - Jeg er i live
Min ødelagte hjerne - Jeg er i live 47-årige Yago Bundgaard er rektor på et gymnasium, da en blodprop i hjernen pludselig ændrer hans liv fuldstændigt. Hans datter, Eva, finder ham tids nok til at redde hans liv. Men han har mistet sit vigtigste redskab: sproget. En stor dag venter for Kaspar og Mai-Britts søn, Erik. Han skal konfirmeres, men stemningen er trykket. For på grund af Kaspars hjerneskade, er det ikke sikkert, at han kan komme hjem til konfirmationen.

22:10  

Beck: Undercover
Beck: Undercover Svensk krimi fra 2020. En ung dreng findes myrdet. Efterforskningen peger i retning af et narkonetværk, som Klas Fredén længe har forsøgt at infiltrere. Sagen skaber gnidninger mellem Fredén og Beck-gruppen, så Martin Beck beslutter sig for selv at gå ind i opklaringsarbejdet. Egentlig er Beck blevet forfremmet til chef, men det liver ham op at blive involveret i sin gamle gruppes arbejde.

23:40  

Alene i vildmarken (7:7)
Alene i vildmarken (7:7) Vildmarken tærer på både krop og sjæl, og de resterende par kæmper for at holde ud. En af finalisterne bliver sløj og må blive i soveposen, mens makkeren forsøger at holde humøret oppe. Hos et andet par vokser savnet til mad så meget, at de går på rov i terrænet i håb om at finde noget andet end fisk. Spørgsmålet er; hvem kan stå distancen og tage derfra som vindere af Alene i Vildmarken?

DR2

21:00  

Nanna Ditzel - Den legesyge designer
Nanna Ditzel - Den legesyge designer Nanna Ditzel udfordrede dansk design med vilde former, klare farver og møbler uden ben. Hun blev én af Danmarks mest anerkendte designere med organiske møbler og smykker. I år ville hun være fyldt 100 år.

21:46  

Explainer - Sådan føles det at vente på nye organer
Explainer - Sådan føles det at vente på nye organer Camilla har fået transplanteret tre organer. To gange. I årevis var hendes liv sat på pause, mens hun ventede på de rette donororganer. Det samme gør hundredvis af danskere hvert år. Og nu debatteres det, om det danske donorsystem skal ændres.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

23:10  

Mediemogulen Murdoch: (1:3) Familie, penge og magt
Mediemogulen Murdoch: (1:3) Familie, penge og magt Dokumentarserie fra BBC fra 2020. (The Rise of the Murdoch Dynasty) Ejer af The Sun, The Wall Street Journal, Fox News. En australsk erhvervsmand, der erobrer verden. En udlænding, der blander sig i national politik. En cancer, der forurener britisk presse og britisk politik. Meningerne om ham er mange. I årtier har mediemogulen Rupert Murdoch haft markant politisk indflydelse. Serien følger Murdochs storhed og fald - og ny storhed. I første afsnit skal han vælge en arving, samtidig med at en skandale truer hele hans imperium. Kan han overvinde truslerne?

TVR
DR1

00:30  

Fader Brown III (7:15)
Fader Brown III (7:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Faderen til en lovende ung forfatter findes død. Mordet på Jeremiah Moxley ligner et, som Hannah Moxley har beskrevet i manuskriptet til sin seneste bog. Jeremiah havde anklaget den Alfons for at have stjålet fra den lokale kirke, og Alfons bliver mistænkt for mordet. Men Fader Brown er overbevist om, at han er uskyldig. Hvorfor skulle Jeremiah dø?

00:30  

Fader Brown III (5:15)
Fader Brown III (5:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Cricketspilleren Vince Lennon findes skudt i et klubhus, og det viser sig, at han ikke holdt sig tilbage fra at afpresse en del mennesker. En del mennesker mistænkes derfor for mordet, især holdets nye kaptajn, lægen Raj Chandraty. Fader Brown prøver at finde frem til morderen samtidig med at han skal redde cricketbanen fra at blive bebygget af ejendomsspekulanten Max Scullion.

00:40  

OBS
OBS OBS - Oplysning til bogerne om samfundet. Denne gang om Depression - sådan bør man søge hjælp. Demens - Det nationale demenssymbol. Fuldkorn er sundt.

00:45  

Fader Brown III (6:15)
Fader Brown III (6:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown er på besøg på Upcott seminarie. Her fortæller den unge Thomas Potts ham, at Douglas Hitchens' drukneulykke faktisk ikke var en ulykke. Straks efter springer Thomas Potts selv i døden. Men Fader Brown tror ikke på, at han begik selvmord. Sid Carter går undercover på seminariet, og Fader Brown opdager, at der findes et hemmeligt broderskab, der tydeligvis dækker over noget. Men hvem af dem er morderen?

01:30  

Taggart: Mellem liv og død
Taggart: Mellem liv og død Skotsk krimiserie fra 2005. (Taggart: Running Out of Time) En fredelig fisketur udvikler sig dramatisk, da Matt Burke skydes ned af en ukendt gerningsmand. Samme dag bliver en politimand fra bedrageriafdelingen likvideret. I begges hjem finder efterforskningsholdet et stort pengebeløb i kontanter, og mens Burke kæmper for sit liv på hospitalet, må hans kolleger spørge sig selv, om deres chef har modtaget bestikkelse. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Ian Madden.

02:35  

Rick Steins elskede Cornwall (9:15)
Rick Steins elskede Cornwall (9:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall kalder på alle naturelskere. Ved Golitha Falls møder Rick Dawn French - dronningen af britisk komedie. Han går ombord på verdens mest travle kædefærge for at krydse floden Tamar, har en udsædvanelig oplevelse med en elefant - og tilbereder en lækker ret med and og måske den næste superfood.

02:55  

Antikkrejlerne XXV (15:25)
Antikkrejlerne XXV (15:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:10  

Aldrig mere kebab
Aldrig mere kebab Svensk dokumentar fra 2023. (Aldrig mer kebab) Journalisten Gurgin opsiger sit job hos Sveriges Radio, flytter ud af sin lejlighed og ind i en autocamper sammen med hunden Ronja - alt sammen for at mindske sin klimapåvirkning. Men Gurgins forældre forstår ikke hans nye livsstil. Han drev tidligere en kebabrestaurant og forsøger nu at få sin far til at blive veganer. Hans mor drømmer om børnebørn, mens Gurgin overvejer at blive steriliseret. Mange konflikter, men også meget kærlighed og humor.

03:40  

Arving ukendt II (3:6)
Arving ukendt II (3:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Josef Nový dør og efterlader sig mere end 600.000 svenske kroner. Men hans lillebror Miroslav er forsvundet. Kattis Ahlström og Niklas Källner optrevler en historie om to umage brødre, hvis liv er præget af ishockey og af deres opvækst i det tidligere Tjekkoslovakiet under den mest dramatiske tid i landets historie.

03:45  

Antikkrejlerne med kendisser (157)
Antikkrejlerne med kendisser (157) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:55  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:00  

Det forbudte USA: Pornobranchens MeToo
Det forbudte USA: Pornobranchens MeToo BBC-dokumentarserie fra 2021. (Louis Theroux: Forbidden America) Pornoindustrien er blevet transformeret af sociale medier. Med en ny generation af kunstnere, der tjener formuer på egen hånd på platforme som OnlyFans - og som bruger deres nye magt til at skabe bedre standarder for, hvordan sex finder sted. Louis Theroux rejser til Los Angeles, hvor pornoindustrien nu kæmper med sin egen bølge af #MeToo.

01:00  

Mit liv i The Rolling Stones (1:4) Mick Jagger
Mit liv i The Rolling Stones (1:4) Mick Jagger Britisk dokumentarserie fra 2022. (The Rolling Stones - My Life as A Rolling Stone) Han er et globalt rock-ikon. En viril legende, der har inspireret generationer af rock'n'roll- fans. Mick Jagger har de sidste 60 år været frontmand for The Rolling Stones. Her fortæller han om sit liv i bandet - fra de første optrædener til lokale teenagefester til skabelsen af hans scenepersona, der har defineret rock'n'roll-forsangeren.

02:00  

Nazisternes penge (1:2)
Nazisternes penge (1:2) Fransk dokumentarserie fra 2021. (Blood Money Inside the Nazi Economy) I det øjeblik Hitler kom til magten i 1933, ville han at gå i krig. Krigsførelse var central for den nazistiske ideologi: de stærke skulle knuse de svage. Men for at gå i krig skal man have våben og en hær, og Tyskland havde ingen af delene. Mange års økonomiske kriser havde ruineret landet. Alligevel formåede nazisterne gennem pengepolitisk manipulation at genoplive økonomien og fremstille enorme mængder våben.

02:50  

Nazisternes penge (2:2)
Nazisternes penge (2:2) Fransk dokumentarserie fra 2021. (Blood Money Inside the Nazi Economy) Tysklands rungende sejre i 1940 skjulte landets kriseramte økonomi. Alt manglede: fødevarer, råmaterialer, penge og militærudstyr. Derfor blev det helt legalt at stjæle fra besatte lande. Men plyndringerne var ikke nok til at betale for krigsindsatsen. Snart blev ideen om folkedrab fremstillet som en økonomisk nødvendighed. For hvis man slog jøderne ihjel, kunne man brødføde de stærkt svækkede slavearbejdere på de tyske fabrikker.

03:40  

Volvorøveren: Bankkup og biljagter
Volvorøveren: Bankkup og biljagter Matti Markkanen, også kaldet Volvorøveren, er en finsk storkriminel, der huserer i Danmark i sluttresserne. Historiebloggeren Regitze har fundet ud af, at Matti Markkanen har en nær tilknytning til hendes familie og er kumpan med hendes oldefar, smugleren Erik. Nu vil hun finde ud af, hvem Volvorøveren egentlig er? Hvad er så særligt ved hans røverier, at han er på alle forsider i Danmark i 1967? Og hvordan hænger det sammen, at både oldefaren og Matti bliver arresteret lige efter hinanden?

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, AARHUS.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1025114221